Fiscaal1 Fiscaal1

Contactformulier
Verplichte velden *


KING Software is sinds 1 juli 2020 de handelsnaam voor online boekhoudpakket MUIS Software, accountancy platform CTRL en ERP-oplossing King Business Software. Samen vormen wij hét ERP-platform voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen.

Onze missie

Top 5 aanbieder in 2021 van een ERP-platform dat samenwerking stimuleert en de beste match is voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het mkb-segment.

Onze visie

Ondernemers kunnen in de veranderende digitale wereld grip houden op hun bedrijfsprocessen. Met onze gebruikersvriendelijke software en services vergroten we de toegevoegde waarde van de ondernemers aan hun klanten. “Het hart van jouw onderneming!”
 

Over MUIS Software

MUIS Software is een online boekhoudsoftwarebedrijf en levert al meer dan 35 jaar innovatieve en moderne software voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren. Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Inmiddels wordt de software ingezet door meer dan 20.000 ondernemers en 1.200 accountants.

Over KING Business Software

Door de toonaangevende ERP-oplossing van King Business Software aan ctrl en MUIS Software toe te voegen is een sterke totaaloplossing gecreëerd. King Business Software helpt ondernemers al bijna 40 jaar met de administratieve automatisering van financiële tot logistieke bedrijfsprocessen. Sinds de start in 1982 werken inmiddels meer dan 4500 klanten met de ERP-oplossing. Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, de innovatieve oplossingen van King Business Software zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften.
 

Over Ctrl

Ctrl is in 2004 opgericht binnen Deloitte als platform waarmee ondernemers en accountants optimaal met elkaar kunnen samenwerken. In 2019 heeft ctrl de krachten gebundeld met MUIS Software onder begeleiding van investeringsmaatschappij Main Capital en is zij verder gegaan als leidend samenwerkings-platform. Ctrl biedt functionaliteiten aan als innovatieve workflows en de mogelijkheid tot digitaal ondertekenen.

Vestigingen

Rotterdam
Watermanweg 34
3067 GG Rotterdam
088-0335300

Heemskerk
De Trompet 2880 
1967 DD Heemskerk
088-0335300

 

Deze partners koppelen al aan King