Fiscaal1 Fiscaal1

Visionplanner ontwikkelt, verkoopt en implementeert standaardsoftware voor de professionele financiële wereld en tal van MKB-bedrijven.

Bezoek de website van Visionplanner

Meer weten?

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Of vul hier het contactformulier in.

 

Vorige1Volgende

Visionplanner

Je  jaarrekeningen opstellen en tussentijdse cijfers rapporteren vanuit King ERP Visionplanner  ontwikkelt sinds 1996 financiële  rapportagesoftware . Ze zijn begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie. Met één programma kun je dossiers opbouwen managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. En dat allemaal in de cloud, met een applicatie die de onderliggende administratie online en realtime uitleest. Het hele jaarrekeningproces van samenstellen tot en met publiceren naar de KvK of het Bankenportaal. Visionplanner geeft je snel inzicht in je financiële resultaten van vandaag en morgen. Lees eenvoudig de actuele cijfers in uit je King administratie en Visionplanner berekent automatisch de voor jou relevante trends. Je hebt direct een forecast zodat je weet waar je over een paar maanden staat. Ook je  liquiditeitsprognose  wordt automatisch berekend. Zonder dat je iets hoeft te doen. Uiteraard kun je zelf je presentatie aanpassen, een begroting maken en deze vergelijken met actuele prestaties. In Visionplanner kun je ook online de jaarrekening samenstellen en deponeren via SBR. Met één programma kun je dus dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. Over de koppeling tussen King en Visionplanner Via de Visionplanner Connector wordt automatisch de grootboeksaldi vanuit King in Visionplanner ingelezen. Zo presenteer je met het grootste gemak je financiële informatie.  

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King