Fiscaal1 Fiscaal1

 

Wij helpen organisaties beter te plannen
Bij vPlan zijn we ervan overtuigd dat onze oplossing je helpt om je resources duurzamer in te zetten, je orders en projecten sneller kunt plannen en kunt sturen op belangrijke knelpunten.

Hoe het begon
Vanuit een maatwerk oplossing voor één bedrijf is het idee ontstaan om alle bedrijven potentieel dezelfde geweldige planervaring aan te bieden. vPlan is vanaf de grond als een volledig webbased oplossing opgebouwd. Altijd met drie speerpunten: generiek, simplistisch en aantrekkelijk.

De kracht van eenvoud
vPlan is een planoplossing. vPlan is ontworpen om bedrijven productiever te maken. Meer inzicht en grip op de planning zorgt voor betere keuzes en tijdsbesparing. Door de kracht van eenvoud zijn wij ervan overtuigd dat vPlan van waarde is voor elk bedrijf.

Blijven nadenken
vPlan is een tool ter ondersteuning van jouw planning. vPlan biedt krachtige visualisaties en veel flexibiliteit. vPlan geeft je inzichten om de juiste keuzes te maken. Keuzes, die naast de hulp van vPlan, ook door eigen kennis van het bedrijf, bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur gemaakt dienen te worden. Blijf nadenken!

Integratie
De integratie tussen vPlan en King is gemaakt door onze partner Adjust-IT.
Voor meer informatie : https://www.kingconnections.eu/koppeling-met-vplan 

 

Deze partners koppelen al aan King