Fiscaal1 Fiscaal1
Vorige1Volgende

QicsMilestones

QicsMilestones urenregistratie gekoppeld aan je boekhouding Met de koppeling tussen QicsMilestones en iMUIS Online is het mogelijk om verkoopboekingen uit QicsMilestones naar iMUIS Online te synchroniseren. Tevens is het mogelijk om diverse basisgegevens vanuit iMUIS Online naar QicsMilestones te synchroniseren. Dit zorgt ervoor dat de administratie in iMUIS Online gelijk blijft lopen met de administratie in QicsMilestones. Een greep uit de functionaliteiten van de koppeling: Importeren van verkoopboekingen vanuit QicsMilestones. Optioneel exporteren van relaties, artikelen, kostenplaatsen, BTW-codes en betalingscondities naar QicsMilestones. Optioneel importeren van documenten bijgevoegd bij verkoopboekingen in QicsMilestones. Abonnement De koppeling is ontwikkeld door Qics B.V. De consultant van Qics zal je begeleiden bij de inrichting en synchronisatie van de koppeling. al de inrichting van de synchronisatie module voor u doen, waarna u gebruik kunt maken van de koppeling en de ingestelde synchronisaties in QicsMilestones en iMUIS Online.. Daarom adviseren we om bij vragen en tarieven contact op te nemen met HYPERLINK " https://www.qics.nl/ "Qics B.V. Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Stap 1. Log in bij iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met QicsMilestones. Stap 2. Start het programma MUIS Apps. Stap 3. Zoek de app QicsMilestones en klik deze aan. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode. Stap 6. Geef deze omgevingscode door aan de consultant van Qics die uw koppeling voor u inricht.

Meer informatie

LemonForce

Low code programmeren met de LemonForce® studio Ben jij accountant en wil je zelf software-systemen aan elkaar koppelen? LemonForce® Studio biedt jou de bouwstenen om KING Finance en KING Accountancy te ontsluiten en te verbinden met de systemen die jullie gebruiken (o.a. CRM, boekhouding en facturatie). Het is een low code integratieproduct waarmee je zonder zelf regels te programmeren koppelingen kunt bouwen. Hiermee wordt het dus mogelijk om razendsnel data tussen applicaties geautomatiseerd uit te wisselen. Voordelen van het integreren van software en diensten Het integreren van software en diensten kan veel opleveren. Denk alleen al aan het voorkomen van dubbele en foutieve invoer van gegevens door systemen met elkaar te verbinden. Dit resulteert niet alleen in tijd -en kostenbesparing, maar ook in meer betrouwbare gegevens. Koppelingen door LemonForce® laten ontwikkelen LemonForce® is een low code platform, waarmee jij zelf in staat bent koppelingen te bouwen. Heb je echter niet de tijd of expertise in huis om een koppeling te ontwikkelen? In de LemonForce® Studio vind je ook vele standaard koppelingen en zij bieden je de mogelijkheid om maatwerkkoppelingen te ontwikkelen (consultancy). Vrijblijvende demo Heb je interesse in een koppeling tussen LemonForce® en KING Accountancy of KING Finance?  Plan een vrijblijvende demo in en ontdek wat LemonForce® voor jouw organisatie kan betekenen. Abonnement Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met LemonForce® Studio dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren.  Voor de prijzen van LemonForce® verwijzen wij je graag naar de website van LemonFore® of neem direct contact op met Jeroen Bosssenbroek door te bellen naar: 030-2271749. Hoe kan ik de koppeling activeren Stap 1. Login in op KING Accountancy / KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen. Stap 2. Open het menu KING Apps. Stap 3. Zoek de app LemonForce en klik in het kader. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. KING Accountancy / Finance genereert een omgevingscode. Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en geef deze door aan LemonForce. Stap 7. De koppeling is geactiveerd. Supportvragen De koppeling is ontwikkeld door LemonForce®. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met hen. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Meer informatie

KOVnet

KOVnet gekoppeld met boekhoudpakket iMUIS Online KOVnet biedt een totaaloplossing, waarmee meer dan 600 kinderopvangorganisaties eenvoudig de administratie voeren. De online software is geschikt voor kleine, middelgrote en grote kinderopvangorganisaties. Zij zijn daarmee specialist in het automatiseren van kinderopvangorganisaties. Binnen de applicatie kun je eenvoudig facturen opstellen, de planning opmaken, medewerkers inroosteren en heb je inzicht in je openstaande posten zodat je weet welke facturen wel of niet zijn betaald. Ouders kunnen via de browser inloggen of gebruik maken van een handige ouderapp. In de app hebben ouders toegang en inzicht in haar eigen klantgegevens, kunnen chatten met de groep, facturen downloaden, jaaroverzichten downloaden, wijzigingen in opvang aanvragen, vakanties doorgeven en extra opvangdagen aanvragen. Koppeling met je iMUIS Online boekhoudpakket Door de koppeling worden in KOVnet opgestelde facturen automatisch geboekt als verkoopjournaalpost in je boekhoudpakket. Facturen waarbij een incasso-machtiging is afgegeven kun je vanuit iMUIS Online Incasso uitschrijven als SEPA-bestand. Door de boekhoudkoppeling van iMUIS Online Bankieren te activeren worden dagafschriften dagelijks automatisch in iMUIS Online ingelezen. Middels een slim algoritme worden deze banktransacties herkend en geboekt in de financiële administratie. Met welke versies werkt de koppeling? Voor meer informatie en tarieven over de kinderopvangsoftware adviseren wij je contact op te nemen met KOVnet.  Wij adviseren je om met minimaal de volgende iMUIS Online modules te werken:  Financieel, Bankieren, Incasso, Digitaal dossier en Cloudswitch. Hoe kan ik de koppeling activeren? De koppeling is ontwikkeld door KOVnet. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met hen. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers. De gebruiker kan door de juiste klantadministratie te openen de koppeling activeren. Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren. Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met KOVnet. Stap 2. Klik op MUIS Apps (rechtsboven). Stap 3. Zoek de app KOVnet en klik in het kader. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode. Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en voer deze in in KOVnet. Stap 7. De koppeling is geactiveerd.  

Meer informatie

Booq by Combidesk

Koppel je Booq pos aan KING Finance Snel en foutloos bestellingen opnemen, in seconden rekeningen splitsen, eenvoudig prijzen wijzigen en bovenal altijd 24/7 realtime inzicht in je verkoopcijfers: Booq POS is de meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassa op de markt! Werken met een vaste kassa, eigen smartphone of professionele handheld? Jij bepaalt. Net als het besturingssysteem: iOS, Android en Windows. Ga voor software die zich aanpast aan jouw zaak, níet andersom. Met Booq draait je werk om mensen, service en kwaliteit. Klaar voor de toekomst! Jouw Booq-kassa koppel je eenvoudig met KING Finance. Dankzij de API-koppeling worden bonnen die gedurende de dag via de kassa worden afgerekend, automatisch geschreven in de administratie van KING Finance. Voor iedere bon wordt een aparte transactie (bestelling, factuur of verkoopboeking) geplaatst. Indien gewenst kunnen bonnen individueel worden doorgezet of als dagelijkse kasboeking van de omzet. Deze onmisbare kassa-koppeling bespaart tijd op je financiële administratie en voorkomt fouten. Het handmatig overtypen van bonnen en kastellingen is verleden tijd. Er is zelfs een mogelijkheid om directe verkoopfacturen aan te maken. Abonnement Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met Booq ontwikkelt door Combidesk dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren. Voor de prijzen van de Booq koppeling verwijzen wij je graag naar de website van Combidesk. Hoe kan ik de koppeling activeren? Stap 1. Login in op KING Accountancy / KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen. Stap 2. Open het menu KING Apps. Stap 3. Zoek de app Booq by Combidesk en klik in het kader. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. KING Accountancy / Finance genereert een omgevingscode. Stap 6. Kopieer deze omgevingscode. In de handleiding van Combidesk kun je nalezen waar je de omgevingscode kunt vastleggen. Stap 7. De koppeling is geactiveerd. Supportvragen De koppeling is ontwikkeld door onze partner Combidesk. Zij ondersteunen jouw onderneming bij vragen over de koppeling. Consultancy Ieder bedrijf is anders en dat weet onze consultancyafdeling als geen ander! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Plan direct een afspraak met één van onze consultants.  

Meer informatie

4Bookings

4Bookings koppelen aan KING Finance B4ict heeft, in nauwe samenwerking met gebruikers, de applicatie 4Bookings ontwikkeld waarmee organisaties die evenementen als business hebben, deze evenementen van begin tot het einde kunnen beheren. Je klanten kunnen bij jou eenvoudig een locatie huren of je organiseert een evenement. 4Bookings biedt jou een compleet reserveringsysteem aan, waarbij je alles binnen één systeem doet. Van het versturen van de offerte tot de reservering en de uiteindelijke facturatie. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om bepaalde functionaliteiten, zoals managementgegevens, af te schermen. Je kunt zelf de bevoegde persoon autoriseren. Er kan met meerdere gebruikers tegelijk in het systeem gewerkt worden. Hoe werkt het? Facturen gemaakt in 4Bookings worden automatisch als verkoopjournaalpost geboekt in je KING Finance administratie.  Abonnement Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met 4Bookings dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren. Voor de prijzen van 4Bookings verwijzen wij je graag naar de website van 4Bookings. Hoe kan ik de koppeling activeren? Stap 1. Login in op KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen. Stap 2. Open het menu KING Apps. Stap 3. Zoek de app 4Bookings op en klik in het kader. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. KING Finance genereert een omgevingscode. Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma 4Bookings in. Stap 7. De koppeling is geactiveerd. Supportvragen De koppeling is ontwikkeld door onze partner 4Bookings Zij ondersteunen jouw onderneming bij vragen over de koppeling. Consultancy Ieder bedrijf is anders en dat weet onze consultancyafdeling als geen ander! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Plan direct een afspraak met één van onze consultants.  

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King