Fiscaal1 Fiscaal1

 

Een samenwerking die werkt

NOOVI is een samenwerkingsverband van De Hek Online Marketing en TimeTick Business Software. De respectievelijke directeuren, Frank en Edwin, zijn al meer dan tien jaar vrienden en zakenpartners. Nadat zij meerdere malen de vraag hebben gekregen om een ordersysteem voor KING te ontwikkelen, viel het kwartje: er bestaat gewoon geen eenvoudige oplossing om debiteuren in KING zelf te laten bestellen.

Sterker nog, er zijn slechts enkele partijen die een webshop aanbieden voor KING. Echter, deze shops zijn gericht  op consumenten en moeten dus álles kunnen. Deze webshop-aanbieders rekenen dus de hoofdprijs. Voor veel bedrijven, zoals (groot)handelaren, zijn deze oplossingen helemaal niet geschikt en heeft u alle toeters en bellen niet nodig.

Met het NOOVI B2B Order Portal willen wij het handelen, zowel online als offline, efficiënter maken. Daarbij bieden wij software aan die u nodig heeft en laten we wat u niet nodig heeft achterwege. Zo kan het namelijk ook: transparant en voor een scherpe prijs. Geautomatiseerde processen gebruiken en zorgen dat u zo min mogelijk repetitieve taken uit hoeft te voeren. Zo maken we het MKB in Nederland sterker én financieel gezonder.

Neem contact op voor een demo of meer informatie : sales@noovi.nl 

Vorige1Volgende

Eenvoudig B2B orderportaal voor King

Laat uw orderproces te wensen over? Dagelijks wordt uw salesafdeling gebeld met nieuwe orders van bestaande klanten. U wilt dit proces digitaliseren én uw klanten willen dit digitaliseren. U wilt dat uw klanten online bestellingen kunnen plaatsen. Helaas waren er tot voor kort een paar hobbels op de weg. U gebruikt KING en bent hierdoor beperkt tot webshop-aanbieders die met KING werken en meestal bieden ze allemaal enorme webshops aan voor consumenten en geen B2B-ordersysteem. B2B-ordersysteem Noovi erkent dit probleem en heeft om die reden speciaal voor bedrijven zoals die van u, een orderportaal ontwikkeld dat 100% gericht is op business to business verkoop. Perfect voor groothandelaren en andere handelsondernemingen, waarbij de automatisering van het orderproces een overduidelijk voordeel biedt. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor koppeling met KING, waardoor het naadloos aansluit op uw administratie en huidige werkwijze. Prijzen Het B2B Order Portal wordt volledig in uw huisstijl opgeleverd. Zo komen uw debiteuren in een herkenbare omgeving terecht en blijft u dezelfde vertrouwde leverancier die u altijd bent geweest. Voor meer informatie : www.noovi.nl Opstartkosten Eenmalig € 1.999,- Server Maandelijks € 49,95 Servicecontract Maandelijks € 49,95 Uiteraard is het ook mogelijk om de software aan uw wensen aan te passen, naast de implementatie die bij de opstartkosten hoort. Voor dit soort wijzigingen hanteren wij een uurtarief van slechts € 110,- excl. btw.

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King