Fiscaal1 Fiscaal1

 

Een samenwerking die werkt

NOOVI is een samenwerkingsverband van De Hek Online Marketing en TimeTick Business Software. De respectievelijke directeuren, Frank en Edwin, zijn al meer dan tien jaar vrienden en zakenpartners. Nadat zij meerdere malen de vraag hebben gekregen om een ordersysteem voor KING te ontwikkelen, viel het kwartje: er bestaat gewoon geen eenvoudige oplossing om debiteuren in KING zelf te laten bestellen.

Sterker nog, er zijn slechts enkele partijen die een webshop aanbieden voor KING. Echter, deze shops zijn gericht  op consumenten en moeten dus álles kunnen. Deze webshop-aanbieders rekenen dus de hoofdprijs. Voor veel bedrijven, zoals (groot)handelaren, zijn deze oplossingen helemaal niet geschikt en heeft u alle toeters en bellen niet nodig.

Met de NOOVI oplossingen willen wij het handelen, zowel online als offline, efficiënter maken. Daarbij bieden wij software aan die u nodig heeft en laten we wat u niet nodig heeft achterwege. Zo kan het namelijk ook: transparant en voor een scherpe prijs. Geautomatiseerde processen gebruiken en zorgen dat u zo min mogelijk repetitieve taken uit hoeft te voeren. Zo maken we het MKB in Nederland sterker én financieel gezonder.

Neem contact op voor een demo of meer informatie : sales@noovi.nl 

Vorige1Volgende

NOOVI order API

Speciaal voor groothandels die snel de toekomst in willen stappen, heeft NOOVI de Order API ontwikkeld. Met deze API kunt u klanten geautomatiseerd nieuwe bestellingen laten verrichten. Bepaal zelf welke debiteuren (en contactpersonen) toegang krijgen tot de API. Maak wachtwoorden (tokens) aan in het managementportaal en nodig de juiste contactpersonen uit om deel te nemen. Uw klant krijgt nu een e-mail, waarmee hij kan inloggen in zijn eigen klantgedeelte. Hier vindt hij uitgebreide documentatie en voorbeeldcode om van start te kunnen met de API. U hoeft dus zelfs geen uitleg te geven! Volledige controle en inzicht Binnen het managementportaal bepaalt u niet alleen wie er toegang krijgt, maar ook kunt u eenvoudig orderstatistieken inzien en logs bekijken per klant. Geautomatiseerde informatiedeling is de toekomst. Sommige wederverkopers van groothandels eisen zelfs al dat er een API beschikbaar is. Stap ook in de toekomst en laat uw klanten geautomatiseerd bestellen. Exclusief bij NOOVI De module Order API is uitsluitend via NOOVI verkrijgbaar. Geen andere Kingpartner biedt een vergelijkbaar product. Prijsindicatie Eenmalig: €500,- Maandelijks: €50, *Tarieven zijn exclusief NOOVI Connect, management- en klantportaal. Heeft u al een product van NOOVI? Dan hoeft u deze onderdelen niet opnieuw af te nemen.

Meer informatie

NOOVI klant API

Dagelijks mailen of bellen klanten voor nieuwe bestanden met productinformatie, prijzen, actuele voorraden, enz. Tot op heden levert u deze klanten handmatig een lijst in excel. Dit kost u veel werk en u wilt hier vanaf. Klanten halen zelf productinformatie op. Om u veel tijd te besparen en uw klant te ontzorgen, heeft NOOVI een klant API ontwikkeld. Hiermee kunnen klanten geautomatiseerd productinformatie, eigen prijzen, productafbeeldingen en voorraden ophalen vanuit eigen softwaresystemen. Bepaal zelf welke debiteuren (en contactpersonen) toegang krijgen tot de API. Maak wachtwoorden (tokens) aan in het managementportaal en nodig de juiste contactpersonen uit om deel te nemen. Uw klant krijgt nu een e-mail, waarmee hij kan inloggen in zijn eigen klantgedeelte. Hier vindt hij uitgebreide documentatie en voorbeeldcode om van start te kunnen met de API. U hoeft dus zelfs geen uitleg te geven! Bepaal het assortiment per debiteur Binnen het managementportaal bepaalt u niet alleen wie er toegang krijgt, maar ook welke artikelen binnen uw assortiment deze klant te zien krijgt. U kunt dus zelf bepalen wie welke delen van uw assortiment mogen ophalen. Daarnaast bepaalt u zelf binnen het managementportaal welke vrije rubrieken worden meegegeven bij de API. Geautomatiseerde informatiedeling is de toekomst. Sommige wederverkopers van groothandels eisen zelfs al dat er een API beschikbaar is. Voorzie uw klanten van de juiste informatie, zonder dat u er omkijken naar heeft. Exclusief bij NOOVI De module Klant API is uitsluitend via NOOVI verkrijgbaar. Geen andere Kingpartner biedt een vergelijkbaar product. Prijsindicatie Eenmalig: €500,- Maandelijks: €150, * Tarieven zijn exclusief NOOVI Connect, management- en klantportaal. Heeft u al een product van NOOVI? Dan hoeft u deze onderdelen niet opnieuw af te nemen.

Meer informatie

NOOVI ICC conditiebstanden

Dagelijks mailen of bellen klanten voor nieuwe bestanden met productinformatie, prijzen, actuele voorraden, enz. Tot op heden levert u deze klanten handmatig een lijst in excel. Dit kost u veel werk en u wilt hier vanaf. Klanten halen zelf productinformatie op Om u veel tijd te besparen en uw klant te ontzorgen, heeft NOOVI de module ICC conditiebestanden ontwikkeld. Hiermee kunnen klanten zelf productinformatie met eigen prijzen en voorraaden ophalen vanuit een eenvoudig online klantportaal. Klanten loggen simpelweg in op een voor u opgezette klantomgeving en kunnen hier zelf hun eigen condities downloaden. Prijsafspraken zijn hier al in verwerkt! Bepaal wie er toegang heeft U bepaalt zelf wie er toegang heeft. Vanuit het managementportaal kunt u debiteuren en specieke contactpersonen eenvoudig uitnodigen om gebruik te maken van de ICC condities. De door u gekozen contactpersoon krijgt automatisch een mailtje met zijn/haar wachtwoord. Wilt u zelf de ICC bestanden van klanten downloaden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk vanuit het managementportaal. Exclusief bij NOOVI De module ICC conditiebestanden is uitsluitend via NOOVI verkrijgbaar. Geen andere King-partner biedt een vergelijkbaar product. Prijsindicatie Eenmalig: €250,- Maandelijks: €50,- *Tarieven zijn exclusief NOOVI Connect, management- en klantportaal. Heeft u al een product van NOOVI? Dan hoeft u deze onderdelen niet opnieuw af te nemen.

Meer informatie

NOOVI B2B orderportaal

De telefoon gaat. Een klant wil graag een order plaatsen. Hoewel een momentje klantcontact goed is voor de relatie, bent u al snel een halfuur verder voordat de order in KING staat. In sommige gevallen is dit nodig, bijvoorbeeld wanneer er meer informatie nodig is over specieke producten, maar in de meeste gevallen had dit proces sneller gekund. Tenminste, als u een ordersysteem zou hebben . Een halfuur per order besparen Precies om u dat halfuur per order te besparen (wellicht zelfs nog meer), hebben wij een speciaal ordersysteem ontwikkeld dat direct gekoppeld kan worden aan uw KING-administratie. Uw debiteuren ontvangen eigen inloggegevens en komen in een gepersonaliseerd ordersysteem. Over kortingen, opbrengstgroepen en productpresentatie is al nagedacht: u hoeft alleen nog aan te geven welke producten u online bestelbaar wilt maken en welke opbrengstgroepen u in het ordersysteem wilt tonen. De klant ziet zijn eigen prijzen en u ziet de order vanzelf binnenkomen in KING. Waarom NOOVI? De module B2B orderportaal is uitsluitend via NOOVI exclusief afgestemd op B2Bverkoop en groothandel. Hoewel andere King-partners een alternatief bieden, is deze afgestemd op B2C-verkoop. Hierdoor kan NOOVI vaak sneller opleveren, tegen een scherpere prijs. Prijsindicatie Eenmalig: €2000,- Maandelijks: €150, * Tarieven zijn exclusief NOOVI Connect, management- en klantportaal. Heeft u al een product van NOOVI? Dan hoeft u deze onderdelen niet opnieuw af te nemen.

Meer informatie

NOOVI 2BA Export

Bij NOOVI snappen we dat uw actuele productprogramma - en het kenbaar maken hiervan - een van de belangrijkste taken is voor als groothandel of fabrikant. In een steeds snellere wereld, is het actueel houden van uw programma bij wederverkopers een van de grootste uitdagingen. Om deze reden wilt u uw wederverkopers de mogelijkheid geven uw productinformatie te downloaden via 2BA. 2BA is namelijk het meestgebruikte platform op de Nederlandse markt voor het delen van productinformatie. Direct exporteren in het juiste format NOOVI heeft speciaal voor bedrijven als dat van u een module ontwikkeld, waarmee u direct uw productinformatie kunt exporteren naar 2BA via Excel. De export komt eenvoudig uit het managementportaal rollen, die u zelf kunt uploaden bij platformen als PIM Compano. Op deze manier bespaart u veel tijd, gaat u fouten tegen en houdt u uw productprogramma actueel bij wederverkopers. Exclusief bij NOOVI De module 2BA export is uitsluitend via NOOVI verkrijgbaar. Geen andere Kingpartner biedt een vergelijkbaar product. Prijsindicatie Eenmalig: €250,- Maandelijks: €50,- *Tarieven zijn exclusief NOOVI Connect, management- en klantportaal. Heeft u al een product van NOOVI? Dan hoeft u deze onderdelen niet opnieuw af te nemen.

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King