Fiscaal1 Fiscaal1
Vorige1Volgende

QicsMilestones

QicsMilestones urenregistratie gekoppeld aan je boekhouding Met de koppeling tussen QicsMilestones en iMUIS Online is het mogelijk om verkoopboekingen uit QicsMilestones naar iMUIS Online te synchroniseren. Tevens is het mogelijk om diverse basisgegevens vanuit iMUIS Online naar QicsMilestones te synchroniseren. Dit zorgt ervoor dat de administratie in iMUIS Online gelijk blijft lopen met de administratie in QicsMilestones. Een greep uit de functionaliteiten van de koppeling: Importeren van verkoopboekingen vanuit QicsMilestones. Optioneel exporteren van relaties, artikelen, kostenplaatsen, BTW-codes en betalingscondities naar QicsMilestones. Optioneel importeren van documenten bijgevoegd bij verkoopboekingen in QicsMilestones.   Abonnement De koppeling is ontwikkeld door Qics B.V. De consultant van Qics zal je begeleiden bij de inrichting en synchronisatie van de koppeling. al de inrichting van de synchronisatie module voor u doen, waarna u gebruik kunt maken van de koppeling en de ingestelde synchronisaties in QicsMilestones en iMUIS Online.. Daarom adviseren we om bij vragen en tarieven contact op te nemen met Qics B.V. Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch . In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).   Stap 1. Log in bij iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met QicsMilestones. Stap 2. Start het programma MUIS Apps. Stap 3. Zoek de app QicsMilestones en klik deze aan. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode. Stap 6. Geef deze omgevingscode door aan de consultant van Qics die uw koppeling voor u inricht.  

Meer informatie

LemonForce

Low code programmeren met de LemonForce® studio Ben jij accountant en wil je zelf software-systemen aan elkaar koppelen? LemonForce® Studio biedt jou de bouwstenen om KING Finance en KING Accountancy te ontsluiten en te verbinden met de systemen die jullie gebruiken (o.a. CRM, boekhouding en facturatie). Het is een low code integratieproduct waarmee je zonder zelf regels te programmeren koppelingen kunt bouwen. Hiermee wordt het dus mogelijk om razendsnel data tussen applicaties geautomatiseerd uit te wisselen. Voordelen van het integreren van software en diensten Het integreren van software en diensten kan veel opleveren. Denk alleen al aan het voorkomen van dubbele en foutieve invoer van gegevens door systemen met elkaar te verbinden. Dit resulteert niet alleen in tijd -en kostenbesparing, maar ook in meer betrouwbare gegevens. Koppelingen door LemonForce® laten ontwikkelen LemonForce® is een low code platform, waarmee jij zelf in staat bent koppelingen te bouwen. Heb je echter niet de tijd of expertise in huis om een koppeling te ontwikkelen? In de LemonForce® Studio vind je ook vele standaard koppelingen en zij bieden je de mogelijkheid om maatwerkkoppelingen te ontwikkelen (consultancy). Vrijblijvende demo Heb je interesse in een koppeling tussen LemonForce® en KING Accountancy of KING Finance?  Plan een vrijblijvende demo in en ontdek wat LemonForce® voor jouw organisatie kan betekenen. Abonnement Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met LemonForce® Studio dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren.  Voor de prijzen van LemonForce® verwijzen wij je graag naar de website van LemonFore® of neem direct contact op met Jeroen Bosssenbroek door te bellen naar: 030-2271749. Hoe kan ik de koppeling activeren Stap 1. Login in op KING Accountancy / KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen. Stap 2. Open het menu KING Apps. Stap 3. Zoek de app LemonForce en klik in het kader. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. KING Accountancy / Finance genereert een omgevingscode. Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en geef deze door aan LemonForce. Stap 7. De koppeling is geactiveerd. Supportvragen De koppeling is ontwikkeld door LemonForce®. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met hen. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.  

Meer informatie

JouwWeb by Webwinkelfacturen.nl

Met de koppeling met JouwWeb worden bestellingen automatisch verwerkt in je administratie JouwWeb heeft als visie dat iedereen zelf zijn eigen website of webshop kan maken. Het drag & drop systeem van JouwWeb maakt dit mogelijk. Eenmaal aangemeld kun je kiezen uit meerdere designs welke je naar wens kunt aanpassen. Zo kun je zonder technische kennis een eenvoudige webshop met vele opties ontwerpen. Via de onderstaande video laten wij je zien hoe je met JouwWeb kunt werken.   Jouwweb webbestellingen verwerken in je online boekhoudpakket Wil je bestellingen automatisch bijwerken naar je online boekhoudpakket? Onze partner webwinkelfacturen gespecialiseerd in webshopkoppelingen helpt jouw hierbij. Tijdens het activeren van de koppeling kun je een keuze maken of de bestelling als verkoopjournaalpost (financiële verwerking) wordt bijgewerkt of als verkooporder (factureren uit iMUIS Online). Bestellingen uit JouwWeb worden via de koppeling binnen het uur bijgewerkt in jouw online administratie. Zo hoef je bestellingen en klantgegevens nooit meer handmatig zelf of door je accountant in je boekhoudpakket in te voeren.   Abonnement In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: iMUIS Online Cloudswitch. De gebruiker kan door de juiste klantadministratie te openen de koppeling activeren. De koppeling wordt aangeboden door Webwinkelfacturen.nl. Vanaf €72,- per jaar kun je gebruik maken van de koppelingen. Voor actuele prijzen en tarieven van webwinkelfacturen.nl kun je hier raadplegen.   Het activeren van de koppeling De koppeling is ontwikkeld door Webwinkelfacturen.nl. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Webwinkelfacturen.nl. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers. Via deze handleiding wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je de koppeling kunt activeren.    

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King