Fiscaal1 Fiscaal1
Vorige1Volgende

Transmission koppeling - door Plus

Direct vanuit King je verzending aanmelden bij Transmission. Het bespaart werk, verkooporders hoef je niet nog eens opnieuw in te voeren bij Transmission. Wil je hierbij gevaarlijke stoffen verzenden? De mogelijkheid om UN-codes in één keer mee te sturen is er. • Het verzendetiket van Transmission wordt afgedrukt om te versturen • Track & Trace codes worden automatisch aan de uitleverhistorie toegevoegd • Bekijk het overzicht van aangemelde verzendingen in op jouw persoonlijke pagina Vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op via  king@plusautomatisering.nl

Meer informatie

Koppeling King2SendCloud

Je logistieke proces van je webshop efficiënter opzetten. Wil je snellere levertijden? Een vrije keuze in verschillende verzend- en bezorgopties? En kortere deadlines voor je klanten, van aankoop tot uitlevering? Met de koppeling King2SendCloud kun je heel eenvoudig je logistieke proces in je webshop optimaliseren, waardoor je sneller uitlevert en kortere deadlines creëert. Via je webshop kun je alle verzendopties van de meest gangbare vervoerders binnen King combineren. Laat bovendien je klanten zelf in je webshop kiezen hoe ze hun pakket bezorgd willen hebben of waar ze hun pakket kunnen ophalen. Koppel je webshop met King2SendCloud. Stel je eigen verzendopties in, zoals: De grootte en het gewicht automatisch in de order meenemen. Keuze in bestemming en verzendmethode. Aanbieden van vaste verzendkosten, of gratis verzending, wel/niet boven een bepaald bedrag. Wel/niet afdrukken van een label. In King kunnen aangeven in een vrije rubriek en dit doorgeven aan SendCloud (aanpassing november 2019) G eef de verschillende bezorg opties binnen jouw bedrijf aan, zoals: De keuze voor het afhaalpunt. Levering op locatie. Aanbieden van zaterdag levering. Zelfde dag of 24-uur levering. Nog meer voordelen: Web-orders worden automatisch verwerkt en gegenereerd naar picklijsten en (barcode-) etiketten, uitgesplitst naar vervoerder. Geef de pakketten af bij de gekozen vervoerder(s) en houd je klanten op de hoogte via Track&Trace emails, in je eigen huisstijl. Verwerk de retouren automatisch in een retourportaal, met een duidelijk retouroverzicht. De abonnementstarieven zijn afhankelijk van het contract dat wordt afgesloten. Neem contact op om hierover verder geïnformeerd te worden. Het King Task Centre is voor deze taak niet nodig. Je kunt ook je dealer / King consultant vragen de taak voor je te installeren en ter plekke uitleg te geven. Hiervoor wordt het reguliere tarief gehanteerd van je dealer of King consultant. Afhankelijk van jouw specifieke vragen die bij de uitleg worden gesteld kun je rekening houden van 2 tot 8 uur implementatie- en instructietijd. Vaak zien wij dat klanten bij implementatie ook andere vragen hebben, vandaar dat de inschatting van het aantal uren sterk kan verschillen.

Meer informatie

Koppeling King2DeliveryMatch

Orders van King worden aangeboden aan de DeliveryMatch transportmanagement en verzendoplossing. Deze koppeling biedt de orders uit King aan de DeliveryMatch Transportmanagement en verzendoplossing aan. De Track en trace informatie wordt vanuit DeliveryMatch in King bijgewerkt. NB : Aflevermomenten kunnen door de klant zelf worden aangegeven op de website! Voor deze koppeling zijn, naast King, de King Data Digger en King Webservices 2.0 vereist.

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King