Fiscaal1 Fiscaal1
Vorige1Volgende

My Kassa

MyKassa koppelen aan je online boekhoudpakket MyKassa (Arantek) levert een compleet kassasysteem gericht op horecaondernemers, retailers en kappers. Met de koppeling kan je kassatransacties en orders die in Mykassa ingevoerd zijn automatisch ophalen in je iMUIS Online administratie. Zo is je administratie dagelijks up-to-date. Transacties die contant zijn betaald, worden automatisch geboekt in het dagboek kas. Betalingen die onderweg zijn, zoals pin en creditcard, worden op een speciale tussenrekening geboekt. Zodra de betaling daadwerkelijk is ontvangen en is bijgewerkt in de administratie wordt het saldo op deze tussenrekening automatisch afgeboekt. Ook is het mogelijk om orders in te voeren in je kassa en deze in het verkooporder programma (iMUIS Online Verkoop) in te lezen. Vanuit iMUIS Online is het vervolgens mogelijk om een factuur in pdf en UBL te versturen. In de betalingsconditie kun je aangeven of de factuur bijvoorbeeld op rekening wordt betaald of via automatisch incasso wordt afgeschreven van het IBAN-nummer van de klant. De koppeling met My Kassa kent twee opties 1. Facturen worden verzonden vanuit MyKassa. Na facturatie worden bestellingen doorgezet als verkoopboeking in je financiële administratie (iMUIS Online Financieel). Zo zijn al je kassatransacties (dagomzet) opgehaald en bijgewerkt in je boekhouding. 2. Bestellingen worden aangemaakt als verkooporder (iMUIS Online Verkoop). Facturen worden verzonden vanuit iMUIS Online. Abonnement In iMUIS Online kun je de koppeling activeren indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Arantek kassakoppeling (MyKassa) en Verkoop. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze modules geactiveerd zijn (via menu-optie Beheer). Support In de help van iMUIS Online k u n je nalezen op welke wijze je de koppeling in iMUIS Online kunt activeren. Help je nog hulp nodig bij de inrichting van de koppeling? Vraag dan een offerte aan voor online consultancy op afstand.

Meer informatie

Koppeling met BlueRetail van NewWay

BlueRetail is ERP Software waarmee de meeste retailfuncties binnen je winkelbedrijf ge-automatiseerd worden. BlueRetail is een krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk Retail ERP softwarepakket. Of je nu één of meer uiteenlopende productgroepen verkoopt, met BlueRetail wordt het promotionele, logistieke, financiële en gegevensproces met minimale foutkansen geleidt. BlueRetail is modulair van opbouw en uitermate geschikt voor: zelfstandige winkeliers, winkelketens, filiaalbedrijven, franchise organisaties, inkoopcombinaties, postorderbedrijven en internetwinkels. Onze software wordt gebruikt in de meest uiteenlopende branches, zowel in binnen- en buitenland. Manier van koppelen ASCII 1- of 2-richtingsverkeer tussen King en applicatie 1 richting vanuit BlueRetail naar King Operating system Windows Aantal bedrijven/gebruikers circa 15.000 Leverbaar sinds 1986 Internetversie beschikbaar Ja Prijsrange op aanvraag Referenties zie :   https://www.newway.nl/category/kl/   Fabrikant/distributeur NewWay Gevestigd te Venlo Contactpersoon afdeling verkoop Telefoon: 077–323 78 08 E-mail: marketing@newway.nl Website: www.newway.nl Voor prijzen: marketing@newway.nl

Meer informatie

CCV Salespoint by Webwinkelfacturen

CCV Salespoint koppelen aan je iMUIS Online boekhoudpakket Met het kassasysteem CCV SalesPoint houd je grip op jouw zaak. Het kassasysteem werkt via een app met diverse slimme tools in één online omgeving. Deze tools nemen veel administratief werk uit handen, waardoor jij je kunt richten op jouw klanten en zorgeloos kunt ondernemen. Naast de koppeling met CCV SalesPoint beschikt iMUIS Online ook over een koppeling met CCV Shop. Wanneer je CCV Shop en SalesPoint met elkaar combineert kun je vanuit één omgeving zowel je online als fysieke assortiment beheren en je verkopen managen. Hoe werkt de koppeling tussen CCV en iMUIS Online? De koppeling tussen CCV SalesPoint en iMUIS Online is mogelijk gemaakt door Webwinkelfacturen.nl.Via">https://www.webwinkelfacturen.nl">Webwinkelfacturen.nl.Via  de koppeling worden kassa-afsluitingen automatisch geboekt in je administratie. Iedere ochtend worden de kassa-afsluitingen van de voorgaande dag opgehaald en doorgezet. Dit gebeurt via een batchkoppeling. De gegevens die worden opgehaald uit de dagafsluiting zijn: de omzet per productcategorie; de betalingen; het btw-bedrag op de omzet. Abonnement De koppeling is ontwikkeld door www.webwinkelfacturen.nl">https://www.webwinkelfacturen.nl">www.webwinkelfacturen.nl . Klik">https://www.winkelboekhouding.nl/koppeling-ccvsalespoint-imuis.php">Klik hier voor een uitgebreide handleiding. In iMUIS Online kun je de koppeling activeren indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Stap 1. Log in bij iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Webwinkelfacturen.nl. Stap 2. Start het programma MUIS Apps. Stap 3. Zoek de app Webwinkelfacturen en klik deze aan. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode. Stap 6. https://www.webwinkelfacturen.nl/handleiding-ccvshop-imuis "> In de handleiding van webwinkelfacturen.nl lees je waar de omgevingscode vastgelegd kan worden.

Meer informatie

Booq by Combidesk

Koppel je Booq pos aan KING Finance Snel en foutloos bestellingen opnemen, in seconden rekeningen splitsen, eenvoudig prijzen wijzigen en bovenal altijd 24/7 realtime inzicht in je verkoopcijfers: Booq POS is de meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassa op de markt! Werken met een vaste kassa, eigen smartphone of professionele handheld? Jij bepaalt. Net als het besturingssysteem: iOS, Android en Windows. Ga voor software die zich aanpast aan jouw zaak, níet andersom. Met Booq draait je werk om mensen, service en kwaliteit. Klaar voor de toekomst! Jouw Booq-kassa koppel je eenvoudig met KING Finance. Dankzij de API-koppeling worden bonnen die gedurende de dag via de kassa worden afgerekend, automatisch geschreven in de administratie van KING Finance. Voor iedere bon wordt een aparte transactie (bestelling, factuur of verkoopboeking) geplaatst. Indien gewenst kunnen bonnen individueel worden doorgezet of als dagelijkse kasboeking van de omzet. Deze onmisbare kassa-koppeling bespaart tijd op je financiële administratie en voorkomt fouten. Het handmatig overtypen van bonnen en kastellingen is verleden tijd. Er is zelfs een mogelijkheid om directe verkoopfacturen aan te maken. Abonnement Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met Booq ontwikkelt door Combidesk dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren. Voor de prijzen van de Booq koppeling verwijzen wij je graag naar de website van Combidesk. Hoe kan ik de koppeling activeren? Stap 1. Login in op KING Accountancy / KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen. Stap 2. Open het menu KING Apps. Stap 3. Zoek de app Booq by Combidesk en klik in het kader. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. KING Accountancy / Finance genereert een omgevingscode. Stap 6. Kopieer deze omgevingscode. In de handleiding van Combidesk kun je nalezen waar je de omgevingscode kunt vastleggen. Stap 7. De koppeling is geactiveerd. Supportvragen De koppeling is ontwikkeld door onze partner Combidesk. Zij ondersteunen jouw onderneming bij vragen over de koppeling. Consultancy Ieder bedrijf is anders en dat weet onze consultancyafdeling als geen ander! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Plan direct een afspraak met één van onze consultants.  

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King