Fiscaal1 Fiscaal1

Over Buckaroo
King Software koppelt vanaf release 5.5.5 standaard met Buckaroo. Buckaroo is een toonaangevend Payment Service Provider in Nederland met ruim 10 jaar ervaring in online betalingen, abonnementsverwerking en credit management. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo.

Internetkassa
Buckaroo biedt een breed aanbod van nationale en internationale betaalmethoden, waaronder iDEAL, Bancontact, Sofort, PayPal, creditcards en achteraf betaalmethoden. Niet alleen in de check-out, maar ook een betaallink per mail, sms of QR per post is mogelijk.

Recurring Payments 
Betalen u klanten periodiek? Buckaroo biedt een plug-and-play oplossing voor abonnementen of subscription services. Met overzichtelijk debiteurenbeheer en flexibele betaalschema’s, van registratie tot betaling. Inclusief de reconciliatie en het automatisch opvolgen van eventuele uitval.


Credit Management
Buckaroo is een totaaloplossing voor al uw financiële processen. Van digitale incassomachtiging tot het klantvriendelijk innen van uw openstaande facturen. Daarmee houdt u grip op uw debiteurenbeheer, bespaart u administratief werk en verhoogt u het inningspercentage. 

Maak betalen voor uw klanten gemakkelijk. En verbeter uw cashflow.
Ga naar www.buckaroo.nl of bel 030 – 711 5000

Meer weten?

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, neem contact met King op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Of vul hier het contactformulier in.

 

Vorige1Volgende

E-facturatie: PayperEmail

SNELLER BETALINGEN ONTVANGEN MET EEN DIGITAAL BETAALVERZOEK King en Buckaroo slaan de handen ineen: King Business Software is sterk in ERP en Buckaroo is dé toonaangevende Payment Provider van Nederland. Uitgangspunt is om het betalen van facturen voor je klanten nog eenvoudiger te maken. King biedt samen met Buckaroo de mogelijkheid om facturen sneller te laten betalen: PayperEmail. Ook dalen de kosten per factuur omdat je tijd bespaart op de opvolging van openstaande facturen. King Business Software heeft haar expertise op het gebied van bedrijfsprocessen gebundeld met de kennis en ervaring van Buckaroo van betalen en factureren. Deze samenwerking zorgt ervoor dat je als gebruiker van King voortaan heel eenvoudig e-mails kunt versturen met daarin een betaalknop. Voor deze functionaliteit hoef je in de King Software niet extra te betalen. Vanaf King Factureren kun je gebruik maken van deze mogelijkheid. Via een betaalknop komt je klant automatisch terecht op de betaalpagina waar de betreffende factuur betaald kan worden. Dit kan middels diverse betaalmethoden, zoals o.a. iDEAL. De betaling van je klant wordt door Buckaroo verwerkt en teruggekoppeld naar jouw King omgeving en zo heb je meteen inzicht in je betaling Naast het gebruik van PayperEmail heb je de mogelijkheid om een passend pakket aan betaalmethoden samen te stellen door te kiezen uit de onderstaande methoden. De kosten achter de betaalmethoden zijn de kosten per geslaagde transactie. Betaalmethoden iDEAL € 0,45 Credit card € 0,25** SEPA Credit Transfer € 0,25 Het tarief per refund is € 0,25 ** Onze partners waaronder creditcard acquirers, rekenen extra kosten. Deze kosten brengen zij zelf in rekening. Download het aanrvraagformulier via deze link : https://www.king.eu/media/Aanvraagformulier-King.pdf   Je kunt ook je dealer / King consultant vragen de taak voor je te installeren en ter plekke uitleg te geven. Hiervoor wordt het reguliere tarief gehanteerd van je dealer of King consultant. Afhankelijk van jouw specifieke vragen die bij de uitleg worden gesteld kun je rekening houden van 2 tot 8 uur implementatie- en instructietijd. Vaak zien wij dat klanten bij implementatie ook andere vragen hebben, vandaar dat de inschatting van het aantal uren sterk kan verschillen.

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King