Fiscaal1 Fiscaal1

Van Zutphen Automatisering is sinds 1990 specialist in financiële en logistieke software. Door specialisatie in King Software staan zij garant voor kennis en kwaliteit. Met meerdere gecertificeerden is Van Zuphen uw partner voor King.

Bezoek de website van Van Zutphen Automatisering

Meer weten?

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Of vul hier het contactformulier in.

 

Vorige1Volgende

XML4King - Bestanden omzetten naar King

XML4King is een tool voor het maken van XML bestanden die door King kunnen worden ingelezen. Dit handige programma dat draait in Excel zelf, maakt eenvoudig, volledig en snel de XML bestanden voor je aan. Alle verschillende XML formaten die King kent, met daarin alle velden, worden ondersteund. Hierbij wordt de naamgeving gevolgd zoals die in de Help-functie van King worden beschreven. XML4King kent geen begrenzing voor de lengte van (opmerking-)velden. Je gegevens hoeven niet eens in Excel te staan, maar kunnen ook uit een ASCII bestand (CSV formaat) worden gelezen.

Meer informatie

Voorraad afboeken

Gebruikersvriendelijke universele tool om artikelen die je verbruikt af te boeken van de voorraad. Geschikt voor barcode scanner. Met geluidssignaal.

Meer informatie

Profa

Met deze handige tool kan je gewone orders genereren voor je projecten op basis van de voorcalculatie. Daarnaast volledige rapportage over uw projecten om vast te stellen in hoeverre de projecten gefactureerd of rendabel zijn. Werkt met King DataDigger.

Meer informatie

Koppeling WICS WMS

Bij leveren vanuit King worden de pakbongegevens automatisch omgezet naar een bestand dat aan Warehouse Management Systeem WICS wordt doorgegeven. Natuurlijk alleen voor  het betreffende magazijn. Het King Task Centre en de DataDigger zijn voor deze taak niet nodig.

Meer informatie

Koppeling met Wilmar kassa software

Je kassasysteem wordt hiermee automatisch up-to-date gehouden met alle artikelgegevens, prijzen etc. De benodigde gegevens zoals afbeeldingen en pakbongegevens worden aangeboden via een webservice. Werkt met King DataDigger.

Meer informatie

Koppeling met Vendit kassa software

Je kassasysteem wordt hiermee automatisch up-to-date gehouden met alle artikelgegevens, prijzen etc. De benodigde gegevens zoals afbeeldingen en pakbongegevens worden aangeboden via een webservice. Werkt met King DataDigger.

Meer informatie

Koppeling met Sumatra

Sumatra toont in één oogopslag wat uw aandacht behoeft. Vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoord, omdat de bijbehorende en onderliggende details beschikbaar zijn. U krijgt relevante informatie gepresenteerd in overzichtelijke, eenduidige schermen. Sumatra Operational Intelligence biedt complete informatie, afgestemd op de diverse functies binnen uw organisatie. Naast de uitgebreide ingebouwde rapportages kunnen wij gemakkelijk maatwerk naar wens toevoegen. De koppeling kan de gegevens uit King buiten werktijd inlezen zodat de King database niet extra belast wordt. Werkt met King DataDigger.

Meer informatie

Koppeling met Ritplan

Zet de adressen van alle leveringen voor een bepaalde datum in een bestand dat door Ritplan kan worden ingelezen.

Meer informatie

Koppeling met Cyclesoft kassa software

Je kassasysteem wordt hiermee automatisch up-to-date gehouden met alle artikelgegevens, prijzen etc. Ook worden de benodigde gegevens zoals afbeeldingen en pakbongegevens aangeboden via een webservice. Werkt met King DataDigger.

Meer informatie

Koppeling met Carwise

Koppeling met de LeaseWise/RentWise/AccountWise software. De transacties in dit verhuurpakket kunnen worden uitgevoerd als journaalregels. Dit bestand wordt gelezen en de synchronisatie met King wordt gecontroleerd.  De koppeling maakt er vervolgens een ASCII journaalpostenbestand van dat door King kan worden ingelezen.

Meer informatie

Koppeling met Adsoft kassa software

Je kassasysteem wordt automatisch up-to-date gehouden met alle artikelgegevens, prijzen etc. Werkt met King DataDigger.

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King