Fiscaal1 Fiscaal1


H1 houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met het ontwerpen, implementeren, optimaliseren en onderhouden van zowel B2C en B2B webshops als online marktplaatsen en websites. Hun missie: jou online marktleider maken.

Bezoek de website van H1 Webdevelopment

Meer weten?

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Of vul hier het contactformulier in.

 

Vorige1Volgende

Koppeling PIM systeem door H1

PIM systeem Met een Product Information Management (PIM) systeem kun je alle productinformatie in je webshop verrijken. Bovendien zorgt het ervoor dat je alle informatie vanuit een centrale plek kunt beheren en delen. Prijzen en andere productinformatie is zo altijd up to date en op elk kanaal hetzelfde. Dit bespaart je niet alleen veel tijd en moeite, maar zorgt ook voor een betrouwbare en consistente uitstraling. Er zijn verschillende aanbieders van PIM systemen, waaronder twee open source: Akeneo en Pimcore. Wij kunnen het PIM systeem naar jouw keuze koppelen met je bestaande webshop of het PIM systeem helemaal opzetten. Natuurlijk kunnen we het PIM systeem ook koppelen met de software van King. Neem contact op met H1 voor meer informatie en prijzen.

Meer informatie

Koppeling met PrestaShop door H1

PrestaShop webshop PrestaShop is een open source e-commerce platform waarop wij je webshop kunnen bouwen. PrestaShop is relatief eenvoudig in gebruik, is schaalbaar, heeft een grote community en een marktplaats waarop allerlei modules worden aangeboden. Ook voor zakelijke (B2B) webshops heeft PrestaShop specifieke functionaliteiten. Wil jij een webshop laten bouwen in PrestaShop? We kunnen een basis webshop voor je neerzetten met een bestaande template of een webshop helemaal op maat bouwen met een eigen uniek design. We kunnen modules uit de marktplaats gebruiken of zelf integraties bouwen. Uiteraard kunnen we jouw PrestaShop webshop ook koppelen met de software van King. PrestaShop multistore Heb jij meerdere webshops onder je hoede en wil je die graag kunnen beheren vanuit één admin? Dan is een multistore voor jou de ideale oplossing. Met behulp van PrestaShop kunnen we zo'n multistore voor jou bouwen. Je kunt dan je verschillende webshops beheren vanuit dezelfde backoffice. Dat betekent maar één keer inloggen, maar wel toegang tot de "achterkant" van al je online winkels. PrestaShop is een open source e-commerce platform . Dit betekent dat het gratis is in gebruik. Wel kun je via PrestaShop Addons, de marktplaats van PrestaShop, verschillende modules en thema's kopen. Maar wij kunnen ook koppelingen op maat bouwen of een uniek thema voor je ontwerpen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je multistore is gekoppeld aan de King software. Neem contact op met H1 voor meer informatie en prijzen.

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King