Fiscaal1 Fiscaal1


Bizzview, onderdeel van IB-Vision, ontwikkelt websites en Content Management-oplossingen. King kan volledig worden geïntegreerd met Bizzview-webwinkels.

Bezoek de website van Bizzview

Meer weten?

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, vul dan je gegevens hieronder in of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Of vul hier het contactformulier in.

 

Vorige1Volgende

Webshop met BizzView/ IB-Vision

Webshop IBVision gekoppeld aan KING ERP De webshop koppeling tussen je webshop IBVision en King ERP biedt ondernemers een naadloze webshop integratie. Door de koppeling worden artikelen inclusief artikelafbeeldingen uit je King voorraadadministratie getoond in jouw webshop. Per artikel kun je in King aangeven of deze in het assortiment van je webshop opgenomen moet worden. Klanten die jouw webshop bezoeken zien direct of artikelen voorradig zijn. Bestellingen worden in King verwerkt als verkooporder, zodat je het complete orderproces binnen je ERP-pakket kunt verwerken. Hoe werkt de webshop-koppeling tussen King en IBVision De koppeling tussen King en je webshop wordt verzorgd door een apart synchronisatie-programma. Je webshop eenvoudig integreren in je eigen website. Artikelgegeven uit King worden geëxporteerd naar de webshop. Geplaatste bestellingen op je webshop worden geëxporteerd naar King. De bestellingen van bestaande klanten worden automatisch in King ingelezen als nog te accorderen verkooporders. Nieuwe klanten worden als prospect toegevoegd in King. Na acceptatie worden deze klanten als debiteur in KING aangemaakt en worden bestellingen als verkooporder ingelezen. Indien je een nieuwe klant afwijst dan wordt deze klant automatisch verwijderd in je webshop en worden bestellingen niet verwerkt in King. Prijswijzigingen in het artikelbestand van King worden direct bijgewerkt in je webshop. Artikelen die je in King hebt toegevoegd, gewijzigd of verwijderd worden bijgewerkt in je webshop. Alle orders geplaatst in de webshop, zowel van nieuwe prospects als van bestaande debiteuren, worden door King als niet goedgekeurde openstaande orders geimporteerd. Per order kun je aangeven of je de order accepteert of afwijst. Welke gegevens worden in de webshopkoppeling uitgewisseld? De volgende gegevens kan King naar uw BizzView webshop sturen: Artikelen Voorraadaantallen, magazijn-informatie Tarieven Prijzen Prijsafspraken Staffelprijzen Verkoopeenheden Opbrengstgroepen Btw-codes Valuta's Debiteuren Debiteurgroepen De volgende gegevens kan King van uw BizzView webwinkel ontvangen: Orders, bestellingen Order-mutaties Debiteur-mutaties Nieuwe prospects

Meer informatie

Koppeling met Bol.com - IB-Vision

Heb je WEL een IB-Vision/BizzView webshop en wil je je artikelen ook via Bol.com verkopen? Dan is daarvoor een koppeling beschikbaar. Met deze BOL.com-koppeling is het mogelijk om artikelen naar BOL te sturen, orders op te halen en naar King te sturen. Artikelen plaatsen en bijwerken bij Bol.com Verkopen via BOL Artikel niet bekend? Maken we 'm aan. Artikel bekend? Passen we 'm aan Om je producten via BOL te kunnen verkopen moet u BOL vertellen welke artikelen u wil aanbieden op het verkoopplatform. Dat gebeurt middels het inschieten van offers op basis van EAN-code. Daarmee krijgt BOL van elk artikel te horen wat uw prijs, voorraad, levertijd, en omschrijving zijn. We hebben diverse mogelijkheden om deze data dynamisch aan te passen. U kunt alleen offers inschieten voor artikelen die bekend zijn in de database van BOL. Middels het genereren van een zogenaamde Content Creation Feed kan de webwinkel de database van BOL verrijken met uw unieke producten. Waarschijnlijk moeten hiervoor eerst uw eigen artikelen in King worden verrijkt met informatie die door BOL verplicht wordt gesteld. BOL stelt verschillende soorten gegevens verplicht voor verschillende soorten producten. Een broek heeft bijv een lengtemaat nodig, een theekopje niet. Samen met ons wordt bekeken bij welke producten het nodig is extra informatie toe te voegen in King. BOL bedient de Nederlandse en de Belgische markt. U kunt vanuit één BOL-verkopersaccount beide markten bedienen. U kunt er ook voor kiezen aparte accounts aan te maken voor Nederland en Belgie. Daarmee kunt u dan bijvoorbeeld de levertijd voor Nederlandse orders scherper zetten. Order ophalen bij Bol.com Deze komen dan automatisch in King terecht. Je kunt vertegenwoordiger, betalingsconditie, leveringsconditie automatisch vooraf laten invullen. De hierboven beschreven functionaliteit kost € 22,50 per maand en eenmalig € 500,- inrichtingskosten. ------ Optioneel: Shipments versturen naar BOL. Per orderregel kun je naar BOL een seintje sturen dat het artikel is verstuurd en wat het track- & tracenummer is. Dit is ook niet standaard in de koppeling inbegrepen. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden kunnen wij hiervoor een op maat gemaakte aanbieding doen. Je kunt ook je dealer / King consultant vragen de taak voor je te installeren en ter plekke uitleg te geven. Hiervoor wordt het reguliere tarief gehanteerd van je dealer of King consultant. Afhankelijk van jouw specifieke vragen die bij de uitleg worden gesteld kun je rekening houden van 2 tot 8 uur implementatie- en instructietijd. Vaak zien wij dat klanten bij implementatie ook andere vragen hebben, vandaar dat de inschatting van het aantal uren sterk kan verschillen.

Meer informatie

Koppeling met Bol.com - IB-Vision

Heb je GEEN een IB-Vision/BizzView webshop en wil je je artikelen ook via Bol.com verkopen? Dan is daarvoor een koppeling beschikbaar. Met deze BOL.com-koppeling is het mogelijk om artikelen naar BOL te sturen, orders op te halen en naar King te sturen. Artikelen plaatsen en bijwerken bij Bol.com Verkopen via BOL Artikel niet bekend? Maken we 'm aan. Artikel bekend? Passen we 'm aan Om je producten via BOL te kunnen verkopen moet u BOL vertellen welke artikelen u wil aanbieden op het verkoopplatform. Dat gebeurt middels het inschieten van offers op basis van EAN-code. Daarmee krijgt BOL van elk artikel te horen wat uw prijs, voorraad, levertijd, en omschrijving zijn. We hebben diverse mogelijkheden om deze data dynamisch aan te passen. U kunt alleen offers inschieten voor artikelen die bekend zijn in de database van BOL. Middels het genereren van een zogenaamde Content Creation Feed kan de webwinkel de database van BOL verrijken met uw unieke producten. Waarschijnlijk moeten hiervoor eerst uw eigen artikelen in King worden verrijkt met informatie die door BOL verplicht wordt gesteld. BOL stelt verschillende soorten gegevens verplicht voor verschillende soorten producten. Een broek heeft bijv een lengtemaat nodig, een theekopje niet. Samen met ons wordt bekeken bij welke producten het nodig is extra informatie toe te voegen in King. BOL bedient de Nederlandse en de Belgische markt. U kunt vanuit één BOL-verkopersaccount beide markten bedienen. U kunt er ook voor kiezen aparte accounts aan te maken voor Nederland en Belgie. Daarmee kunt u dan bijvoorbeeld de levertijd voor Nederlandse orders scherper zetten Order ophalen bij Bol.com Deze komen dan automatisch in King terecht. Je kunt vertegenwoordiger, betalingsconditie, leveringsconditie automatisch vooraf laten invullen. De hierboven beschreven functionaliteit kost € 50,00 per maand en eenmalig € 750,- inrichtingskosten. ------ Optioneel: Shipments versturen naar BOL. Per orderregel kun je naar BOL een seintje sturen dat het artikel is verstuurd en wat het track- & tracenummer is. Dit is ook niet standaard in de koppeling inbegrepen. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden kunnen wij hiervoor een op maat gemaakte aanbieding doen. Je kunt ook je dealer / King consultant vragen de taak voor je te installeren en ter plekke uitleg te geven. Hiervoor wordt het reguliere tarief gehanteerd van je dealer of King consultant. Afhankelijk van jouw specifieke vragen die bij de uitleg worden gesteld kun je rekening houden van 2 tot 8 uur implementatie- en instructietijd. Vaak zien wij dat klanten bij implementatie ook andere vragen hebben, vandaar dat de inschatting van het aantal uren sterk kan verschillen.

Meer informatie

Deze partners koppelen al aan King